Kopvoddendisko: Dans mee tegen de PVV

geplaatst in: Migratie & antiracisme | 0

Benefiet voor Wilders Sluit Ook Jou Uit met speciale dresscode. Want heb je geen hoofddeksel, dan betaal je extra kopvoddentax! Dj’s Johnny Smoke en le Di draaien voor de gelegenheid de beste niet-Westerse dansmuziek.

Zaterdag 6 februari | 22:00 | De Onderbroek | 2e Walstraat 19

Ook Sonido del Principe (een van de verrassendste acts op Lowlands 2009) komt langs en trakteert vanavond op een tropische cocktail van dubstep, cumbia, electro, kudoro, grime en enkele nog geheime ingrediënten!

Shaken dus met die boeties voor het goede doel, want de opbrengst gaat naar Wilders Sluit Ook Jou Uit. Dit initiatief uit Arnhem/Nijmegen richt zich op het terugdringen van rechtspopulisme en racisme in algemene zin en in het bijzonder van de PVV. “We richten ons inhoudelijk tegen Wilders’ partij en lokaal organiseren we acties om dit naar buiten te brengen. De PVV van Wilders sluit verschillende bevolkingsgroepen uit. Niet alleen moslims moeten het ontzien, maar ook vrouwen, jongeren, de ‘gewone hardwerkende’ burger en zelfs een deel van de PVV aanhang. Wij willen duidelijk maken dat Wilders ook jou uitsluit.”

Entree: donatie aan Wilders Sluit Ook Jou Uit