Verslag Open Avond 14 januari 2010

geplaatst in: Verslagen | 0

Hier het verslagje van de Open Avond op donderdag 14 januari 2010. Helaas was de avond deze keer door omstandigheden niet voorbereid, maar hier toch een kort lijstje met punten die besproken zijn. Let op: de volgende Open Avond is op 18 februari (de 3e donderdag ipv de 2e donderdag)

Aanwezig: Ronaldo, Laura en Gertjan. En ook nog 3 afmeldingen. Laura heeft een doosje minimoorkoppen die wij slechts met ons driëen tot ons genoegen, soldaat maken.

Agenda:

  1. De crisis in Den Haag,
  2. Het Huis van de Topsport en de groene Campus,
  3. De Nijmeegse utopie van Arthur,
  4. De Nijmeegse politiek,
  5. En tot slot een ooggetuige verslag van Kopenhagen.

1. Boeiende meningen van alle aanwezigen.
2. Ronald van de Broeikas zat helaas in de Broeikas (een zaaltje verder) te vergaderen. En zonder hem heeft dit punt niet veel zin. Maar buiten de Open Avond doen we er nog wel wat aan.
3. Wij wachten nog vol spanning op waarmee Arthur gaat komen. En hopen dat wij er deze verkiezingstijd nog iets mee kunnen doen.
4. Wat hangt ons allemaal boven het hoofd zonder Havana aan de Waal? En dan heeft Laura nóg geen zin om te gaan stemmen. “Laura het kan echt héél veel erger!” (Gertjan)
5. Onze ooggetuige Ronaldo heeft in Kopenhagen héél veel mensen gezien en het was keigezellig. Laura vindt het jammer dat Ronaldo niet in elkaar is geslagen.

Tot de volgende keer; op de 3e donderdag ipv de 2e donderdag in februari en dat is dus 18-02-2010. De avond is verschoven omdat er die avond meerdere concurrerende activiteiten zijn waarbij iig deze aanwezigen betrokken zijn.

Gertjan.

Agenda:
11-02 Verkiezingsdebat: minimabeleid en reïntegratie.
26-02 Bandje van Laura met Balkanbeat zonder beat. Klassieke Balkanmuziek van Rusland tot Griekenland in Villa Lila. Het bandje heeft overigens nog geen naam